Nem talál megfelelő állapotú vagy típusú esetleg felszereltégű autót Magyarországon? Használt autót venne Németországban, Belgiumban vagy Hollandiában? Nem akar feleslegesen sok tízezer forintot elkölteni és több napot utazni?

Bízza ránk az autó felmérését, mi részletes tájékoztatást adunk, így spórolva Önnek akár százezreket!

Szolgáltatásunk kizárólag 5.000 €-nál nagyobb értékű autókra vehető igénybe.

+36 20 231 8642 (kizárólag Viber üzenet)     vagy      

Általános Szerződési Feltételek

Jelen honlap kizárólag a tájékoztatást szolgálja, szolgáltatásokat közvetlen a honlapon keresztül sem megvásárolni sem megrendelni semmilyen formában nem lehetséges, az Árajánlat kérése űrlap kitöltése és az Árajánlat kérése gomb megnyomása nem minősül rendelésnek, kizárólag az árajánlat kérésére irányúló szándékot testesít meg. Rendelés leadásárá kizárólag személyesen vagy telefonon keresztül van lehetőség. Az Árajánlat kérése űrlap kitöltése és elküldése automatikusan magában foglalja jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadását. Az árajánlat elküldése nem kötelezi üzemeltetőt semmilyen szolgáltatás nyújtására illetve semmilyen tevékenység elvégzésére.

Jelen honlap nem ment semmilyen adatot a felshasználótól, sem adatbázisba sem másmilyen formában. Az emailcím megadására kizárólag azért van szűkség hogy az árajánlatot el tudjuk küldeni az érdeklődő címér. Az árajánlat kéréséről rendszerünkbe érkező email automatikusan 3 hónap után törlésre kerül, illetve 48 órán belül, ha az email tulajdonosa ezt az adott emailcímről kéri.

Üzemeltetőnek nincs lehetősége a megrendelő által a kiválasztott gépjármű teljeskörű átvizsgálására, a felmérés alatt használt műszerek pontosságáról és megbízhatóságáról való meggyőződésre, sem az adott gépjármű állapotának további nyomon követésére, sem a számára átadott adatok és dokumentumok eredetiségéről és hitelességéről meggyőződnie, így kizárólag a fényképek tartalmáért tud felelősséget vállani. A felmérőlap az autó pillanatnyi állapotát és üzemeltető véleményét tükrözi, mely állapot felmérésünk után barmikor változhat (emberi vagy természeti beavatkozás során), így nem tudjuk garantálni, hogy a gépjármű a későbbiekben is olyan állapotban lesz, ahogy a felmérő lapon szerepel.

Jelen honlapon szereplő minden adat, dokumentum és szöveg felhasználatához üzemeltető beleegyezése szülséges.

Google Analytics Alternative